В НАТО високо оцінили українську систему Delta - Міноборони

В НАТО високо оцінили українську систему Delta - Міноборони

Українська бойова система Delta отримала високу оцінку від Верховного головнокомандувача НАТО з питань трансформації генерала Філіпа Лавіна та заступника начальника штабу з розвитку спроможностей НАТО віце-адмірала Джеффрі В. Г’юза.

Такі оцінки вітчизняній бойовій системі надали Верховний головнокомандувач НАТО з питань трансформації генерал Філіп Лавін та заступник начальника штабу з розвитку спроможностей НАТО віцеадмірал Джеффрі Г'юз. Вони відзначили значну роботу щодо забезпечення сумісності систем України та НАТО, а також інноваційний підхід при розробці бойової системи DELTA.

"DELTA довела, що може обмінюватись інформацією між різними державами-союзниками НАТО. З появою DELTA Україна посилює свої позиції у світі як потужного інноваційного хабу, який генерує дієві рішення для ефективного ведення війни", - відзначила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку трансформацій та цифровізації Катерина Черногоренко.

Delta – це онлайн-система, яка дає уявлення про тактичну і оперативну ситуацію на полі бою в конкретний момент часу.

Нагадаємо, після замаху шанси колишнього президента США Дональда Трампа отримати реальний строк прагнуть до нуля, а виборчі шанси підвищились.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Києві зіткнулися одразу три машини. Одна з них врізалася в інші, які потрапили в аварію, є постраждалі. Про це повідомляє поліція Києва.

Головне