В Ірландії права природи хочуть прирівняти до прав людини і закріпити в конституції

В Ірландії права природи хочуть прирівняти до прав людини і закріпити в конституції

В Ірландії права природи хочуть прирівняти до прав людини і закріпити в конституції. Про це повідомляє видання BBC.

Об'єднаний комітет з питань довкілля та кліматичних дій рекомендував уряду провести референдум щодо захисту біорізноманіття. Цей крок дозволив би надати природі права, які можна порівняти з правами людей.

Рух "Права природи" останніми роками набуває все більшої популярності. Він прагне, щоб елементи природи — дерева, гори і річки, були визнані суб'єктами, що мають право на існування і процвітання, на відновлення, регенерацію і повагу.

Організація також визнає право будь-якої людини чи організації відстоювати, захищати і забезпечувати ці права від імені природи.

Нагадаємо, у Пекіні через снігопад зіткнулися два пасажирські поїзди, в результаті аварії 515 людей потрапили до лікарні, інформує Associated Press.

Відомо, що слизькі колії змусили провідний поїзд автоматично загальмувати, а поїзд, який слідував позаду, був на спуску й не зміг вчасно зупинитися. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, що в американському штаті Теннессі 9 грудня сильні шторми та торнадо призвели до загибелі щонайменше шести осіб та великих руйнувань.

Головне