В Дніпровському районі Києва пошкодження тепломережі – без опалення 355 будинків

В Дніпровському районі Києва пошкодження тепломережі – без опалення 355 будинків

Київтеплоенерго вже працює над ліквідацією пошкодження теплової мережі на вулиці Павла Усенка, що утворилося внаслідок ракетної атаки. Про це повідомили у КМДА.

Завершити ремонт планується протягом доби.

Опіковий центр, розташований в цьому районі, заживлено від модульних котелень. Ведуться відновлювальні роботи.

Загалом в Дніпровському районі Києва пошкодження тепломережі, без опалення залишилися 355 житлових будинків.

"Через падіння уламків під час ранкового ракетного обстрілу зафіксовані пошкодження двох високовольтних ліній, що призвело до знеструмлення обладнання одного з великих теплоджерел Києва. Внаслідок цього стався гідроудар, що призвів до пошкодження магістральної тепломережі діаметром 600 мм на вул. Павла Усенка у Дніпровському районі", – уточнили в КМДА.

Нагадаємо, прикордонники виявили у річці Прут тіло чоловіка, який незаконним шляхом намагався потрапити до Румунії. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Відомо, що працівники ДПСУ отримали повідомлення від румунських колег, що неподалік від відділу прикордонної служби "Мамалига" було знайдено тіло ухилянта.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Європейський Союз розпочав юридичну процедуру проти Угорщини через її так званий закон "про захист суверенітету". Про це ЄК повідомила на своєму сайті.

Головне