Умєров та Сирський обговорили співпрацю щодо оборони з новим оборонним міністром Литви

Умєров та Сирський обговорили співпрацю щодо оборони з новим оборонним міністром Литви

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та міністр оборони України Рустм Умєров провели відеодзвінок із новим очільником Міноборони Литви Лаурінасом Кащюнасом. Про це повідомляє пресслужба Міноборони України.

Головнокомандувач ЗСУ та міністр оборони України привітали Лаурінаса Кащюнаса з нещодавнім призначенням на посаду. У відеодзвінку також узяв участь командувач Збройних сил Литви Вальдемарас Рупшис.

Сирський поінформував колег про оперативну безпекову ситуацію на фронті. Також нового міністра запросили відвідати Київ.

"Ми обговорили шляхи розширення нашого двостороннього оборонного співробітництва і подякували Литві за непохитну підтримку", - зазначив Умєров.

Нагадаємо, по Харкову вперше з 2022-го року було завдано удару авіабомбами. Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області Сергій Болвінов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський відвідав поранених воїнів на Сумщині. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

Президент подякував медикам, які допомагають нашим воїнам та повертають їх до життя.

Головне