"Укрзалізниця" запустила перші потяги з жіночими купе

"Укрзалізниця" запустила перші жіночі купе у чотирьох напрямках. Продажі квитків відкриті від 30 червня. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", пише УНІАН.

"Це у нас перший рейс поїзда з жіночими купе, у нас таких поїздів всього чотири. В принципі їх щодня буде чотири, і далі ми можемо збільшувати цю кількість. Ми зараз навмисно запустили пілотний проект - цей місяць ми будемо реагувати на попит пасажирів. Зараз ми бачимо, що понад 90% квитків на всі рейси з жіночими купе викуплені. Це дає нам змогу, дає простір додавати більше таких жіночих купе й дивитися на інші напрямки", - каже керівник пасажирських комунікацій "Укрзалізниці" Олександр Шевченко.

Жіночі купе тестуватимуть за напрямками:

  • №81 Київ - Ужгород
  • №41 Дніпро - Трускавець
  • №75 Київ - Кривий Ріг
  • №15 Харків - Ясіня

Відомо, що родаж квитків відбуватиметься у мобільному застосунку "Укрзалізниці".

Зазначається, що вартість квитків у жіночих купе не відрізняється від звичайної.

Нагадаємо, що “Укрзалізниця” заявила, що в червні розпочнеться капітальний ремонт колії на перегоні Яремче – Микуличин. Це в період з 11 по 23 червня вплине на графіки і маршрути курсування пасажирських поїздів, які проходять цією ділянкою.

Як писав “Ми-Україна” раніше, "Укрзалізниця" допомагає місцевій владі з евакуацією мешканців Херсону та прилеглих сіл через підрив ворогом Каховської ГЕС.

Головне