"Укрпошта" вирішила випустити марку на честь Ольги Харлан

"Укрпошта" має намір випустити марку на честь української фехтувальниці Ольги Харлан, яку напередодні дискваліфікували на Чемпіонаті світу з фехтування в Італії через відмову потиснути руку російській спортсменці після поєдинку. Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Він опублікував можливий дизайн нової марки і прокоментував його.

"Ось таку марку нам в Укрпошті пропонують випустити. Ми, звісно, подумаємо, але в роботі вже є щось схоже - тож чекайте на початку серпня. А Ольга Харлан - крута!" - наголосив Смілянський.

Як повідомляли "Ми-Україна", українська фехтувальниця Ольга Харлан відмовилася потиснути руку росіянці Анні Смірновій після поєдинку. Інцидент стався на Чемпіонаті світу з фехтування. Спочатку Харлан вирішили не дискваліфікувати після її вчинку, однак потім Міжнародна федерація фехтування все ж передумала.

Президент Федерації фехтування України Михайло Ілляшев повідомив про те, що збирається оскаржити дискваліфікацію Ольги Харлан

Також відреагував на дискваліфікацію Харлан міністр молоді та спорту України, президент Національного олімпійського комітету (НОК) Вадим Гутцайт.

Головне