"Укрнафта" домовилася з корпорацією Weatherford про збільшенням нафтовидобутку

ПАТ "Укрнафта" і корпорація Weatherford International підписали рамкову угоду про співпрацю у галузі нафтовидобутку. Про це повідомив директор "Укрнафти" Сергій Корецький.

"З надійним партнером зможемо працювати ефективніше, щоб досягнути поставлених стратегічних цілей. Більше свердловин, більше сучасних технологій збільшення видобутку, більше запасів і ресурсів - крок за кроком ближче до енергетичної незалежності", - наголосив Корецький.

Відповідно до угоди, "Укрнафта" відмовиться від радянського (російського, білоруського) обладнання та комплектуючих і перейде на сучасні міжнародні стандарти (API, SPE). Перехід на нові стандарти "Укрнафти" буде забезпечувати сучасний технологічний партнер рівня Weatherford.

Як відомо, корпорація Weatherford є однією з найбільших нафтосервісних компаній світу з великим досвідом та новітніми технологіями, що працює у понад 100 країнах.

Нагадаємо, "Укрнафта" це найбільша нафтовидобувна компанія України, що має амбітні плани з буріння нових свердловин, розробки родовищ та нарощування обсягів видобутку вуглеводнів.

Як повідомляли "Ми-Україна", ПАТ “Укрнафта” відібрало 20 родовищ на Сході і Заході України, до розробки яких планує залучати інвесторів. Це представники України, Словаччини, Франції, Великобританії, США, Канади, Мексики.

Головне