Українські судді працюватимуть на матчі групового етапу Ліги чемпіонів вперше за 25 років

Українські судді працюватимуть на матчі групового етапу Ліги чемпіонів вперше за 25 років

Українські судді працюватимуть на матчі групового етапу Ліги чемпіонів вперше за 25 років. Про це повідомили на сайти УЄФА.

Українська бригада арбітрів судитиме матч п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Реал Сосьєдадом" і "Зальцбургом".

Головним арбітром виступить Микола Балакін. На лініях йому допомагатимуть Олександр Беркут та Дмитро Запороженко. Обов’язки четвертого арбітра виконуватиме Ярослав Козик.

Останнього разу українці судили гру основної частини Ліги Чемпіонів 16 вересня 1998 року.

Матч між "Сосьєдадом" і "Зальцбургом" відбудеться у середу, 29 листопада, в Сан-Себастьяні. Початок — о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, збірна Боснії та Герцеговини з футболу повинна вийти на Євро. Так вважає президент УЄФА Александер Чеферін, пише Sarajevo Times.

Під час візиту до Сербії Чеферін заявив, що хотів би бачити збірну Боснії і Герцеговини, а також і інші збірні балканського регіону, у чемпіонаті Європи з футболу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, напередодні стало відомо, що національна збірна України з футболу зіграє у півфіналі плей-оф відбору до чемпіонату Європи 2024 з Боснією та Герцеговиною. Матч пройде 21 березня 2024 року.

 

Головне