Українська шаблістка Харлан здобула "срібло" на Кубку світу

Українська шаблістка Харлан здобула

Українська відома шаблістка Ольга Харлан здобула срібні нагороди на етапі Кубка світу з фехтування на шаблях у болгарському Пловдіві. Про це йдеться у заяві Національного олімпійського комітету та національної олімпійської збірної України, інформує Суспільне.

Відомо, що поєдинок завершився з рахунком 15:8. 

"Із самого початку представниця Франції вийшла вперед і збільшувала свою перевагу в рахунку. Українка намагалася врятувати ситуацію, навіть взяла 3 раунди поспіль за рахунку 11:4", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, Харлан розпочала турнір з перемоги над нейтральною спортсменкою з російським паспортом Анною Смірновою (15:8). Потім українська шаблістка взяла гору над двома італійками: Елоізою Пассаро (15:7) і Росселлою Грегоріо (15:5).

Крім того, у чвертьфіналі Ольга впевнено перемогла американку Елізабет Тарковскі (15:8), а в 1/2 фіналу здолала дворазову чемпіонку світу японку Емуру Місакі (15:13).

Нагадаємо, що українська фехтувальниця Ольга Харлан здобула перше "золото" у поточному сезоні Кубка світу на етапі у столиці Перу, Лімі. У фінальному поєдинку вона перемогла угорську спортсменку Елізабет Тарковскі з рахунком 15:12.

Як писав "Ми-Україна" раніше, українська спортсменка Ольга Харлан втретє в сезоні виграла медаль з фехтування. Вона завоювала срібну нагороду під час першого етапу Гран-прі сезону-2023/24, що відбувся в Орлеані (Франція).

 

Головне