Українська фігуристка Анастасія Гожва здобула "золото" турніру Skate Celje у Словенії

Українська фігуристка Анастасія Гожва здобула

Українська фігуристка Анастасія Гожва здобула "золото" міжнародного турніру Skate Celje у Словенії, який проходив минулих вихідних.

Про це повідомила пресслужба Національного олімпійського комітету України на сторінці у Facebook.

Анастасія, 21-річна спортсменка з Києва, виграла і коротку програму, в якій набрала необхідний для участі в чемпіонаті світу техмінімум, і довільну, набравши 100,79 бали.

Загальний результат фігуристки - 160,70 бали. Анастасія Гожва стала переможницею турніру з відривом від срібної призерки з Італії Джиневри Негрелло у 10 балів, повідомили в НОК.

Нагадаємо, українські фігуристи відмовилися вітати росіян під час юніорського Гран-прі. Українські спортсмени Віолетта Сєрова та Іван Хобта стали срібними призерами на юніорському Гран-прі з фігурного катання у Будапешті. Переможцями змагання стали Анастасія Метелкіна та Лука Берулава, які є уродженцями росії, проте зараз представляють Грузію.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, збірна України зі шашок-100 здобула успіх на Чемпіонаті світу, що відбувся в Кюрасао. Українські спортсмени Юрій Анікеєв і Вікторія Мотрічко вибороли чемпіонські титули у чоловічому і жіночому змаганнях відповідно. У чоловічому турнірі, Анікеєв взяв лідерство у списку учасників вже після сьомого раунду. На той момент він виграв чотири матчі і грав внічию тричі. Головним конкурентом українця був нідерландець Ян Гренендейк, який відставав на одне очко і міг виграти титул, якщо б він переміг і Анікеєв програв.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.