Україна повернула з тимчасово окупованих територій сім'ю з двома дітьми

Україна повернула з тимчасово окупованих територій сім'ю з двома дітьми

Україні вдалося повернути на Херсонщину родину з двома дітьми. Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Зараз сім’я у безпечному місці. З нею працюють медики та психологи", - йдеться в повідомленні.

За його словами, повернення стало можливим завдяки організації Save Ukraine у співпраці з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Офісом уповноваженого Верховної ради України з прав людини, органами опіки та піклування, службами у справах дітей.

Прокудін додав, що з початку року Україні вдалося повернути 158 дітей з окупованої частини Херсонської області.

Нагадаємо, що нещодавно в Україну повернули підлітка, якого російські загарбники депортували з Маріуполя до рф та намагалися вручити повістку на війну. 17-річний Богдан Єрмохін записав звернення до президента України Володимира Зеленського з проханням допомогти йому повернутися додому.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Старобільську Луганської області росіяни вирішили скасувати святкування Дня Святого Миколая у всіх навчальних закладах.

Як писали "Ми-Україна" раніше, понад 260 фактів торгівлі людьми виявили в Україні від початку повномасштабного вторгнення рф. 

Головне