Удар "Іскандером" по Покровську: окупанти поранили дитину і залишили її сиротою

Удар

Російська армія за годину до опівночі здійснила ракетний удар по Покровську. Для ураження окупант застосували ракету типу "Іскандер", вбивши двох людей. 

Як пише прокуратура Донецької області, ворожий снаряд о 23:00 поцілив поблизу приватного будинку, в якому проживала родина з дитиною. 

"Тілесні ушкодження, не сумісні з життям, отримали 52-річний чоловік та його дружина 46 років. Десятирічний син подружжя зазнав мінно-вибухову травму", - вказано у повідомленні. 

Поранень зазнав також 24-річний чоловік, який проживав по-сусідству. Потерпілих передали під нагляд лікарів, де медики надали їм всю необхідну допомогу. 

В цілому внаслідок "прильоту" руйнувань зазнали три домогосподарства, а також газопровід.

Як інформує Донецька ОВА, упродовж минулої доби військовослужбовці рф 10 разів відривали вогонь по мирних міста та селах області. Так, тільки у Часовоярській громаді руйнувань внаслідок ворожого вогню зазнали майже два десятка приватних будинків і багатоповерхівка. У Лимані снаряди противника пошкодили два об'єкти інфраструктури, дві адмінбудівлі та п'ять будинків. Вранці 22 травня окупанти вбили у Торецьку 26-річного чоловіка.

Нагадаємо, російське окупаційне військо близько 8-ї ранку обстріляло Чугуїв на Харківщині. На цю годину відомо про сімох поранених, руйнувань зазнав дошкільний навчальний заклад.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російська армія вночі 22 травня здійснила авіаудар по енергооб'єктах у Шостці та Конотопі

Головне