У Туреччині від потужного урагану загинула людина

У Туреччині від потужного урагану загинула людина

У турецькому містечку яке розташоване в районі землетрусу Пазарджику в провінції Кахраманмарш від потужного урагану і смерчу загинула людина, ще 44 жителя зазнали поранень, інформує TRT Haber.

"Одна людина загинула і 44 отримали поранення внаслідок урагану й торнадо, що сталися в районі Пазарджик провінції Кахраманмараш. Пошкоджено 170 наметів", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що в четвер, 20 квітня, в населеному пункті спершу був град, потім смерч. Шестеро осіб перебувають у важкому стані. Людей госпіталізували до медзакладу, де за їхнє життя борються лікарі.

Місцева влада розповіла, що торнадо перекинуло автомобілі, позривало дахи та низку конструкцій з будівель, які залишилися цілими після землетрусу. На місці трагедії працюють рятувальники.

Нагадаємо, що співробітники NASA зняли на відео величезне торнадо на Сонці, яке складалося з вихорів плазми. Зокрема, явище зафіксувала Обсерваторія Сонячної динаміки NASA.

Як писав “Ми-Україна” раніше, потужний шторм із сильним вітром і дощами пронісся у ніч проти 1 квітня через Південь та Середній Захід Сполучених Штатів. Станом на 8 ранку, 2 квітня, відомо про 22 загиблих.

Головне