У Севастополі пролунали вибухи: є задимлення в районі Стрілецької бухти (фото)

У Севастополі пролунали вибухи: є задимлення в районі Стрілецької бухти (фото)

У поки що захопленому росіянами Криму знову неспокійно. Близько 12 години 30 жовтня у низці міст окупованого півострову пролунали вибухи. Місцеві пишуть, що гучно було у Севастополі, Євпаторії та Саках. 

Telegram-канал "Крымский ветер" повідомив про фіксацію задимлення в районі Севастопольської бухти та ймовірний удар по летовищу армії рф в Новофедорівці.

photo_2023-10-30_12-10-36.jpg (32 KB)

photo_2023-10-30_12-10-37.jpg (27 KB)

"Севастополь, як справи? Знову казатимете, що не "прильот", а димова завіса?", - прокоментував вибухи міський голова Мелітополя Іван Федоров. 

І справді гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв написав, що дим, який видно над бухтою- це "засоби маскування".

Згодом він також написав, що звуки вибухів, які чули містяни, то робота ППО. Він відзвітував про нібито дві збиті повітряні цілі. 

Нагадаємо, Збройні сили України у ніч проти понеділка, 30 жовтня, вразили стратегічний об'єкт системи протиповітряної оборони російських військ в тимчасово окупованому Криму. Відомо, що прицільно "прилетіло" по ворожому ППО на західному узбережжі півострова. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров під час виступу на другому парламентському саміту Міжнародної Кримської платформи розповів, яка доля чекає на росіян в Криму після деокупації півострова.

Головне