У прокуратурі показали наслідки атаки "шахедами" по Снігурівці на Миколаївщині (фото)

У прокуратурі показали наслідки атаки

Російська армія 18 вересня вночі вдарила "шахедами" по Снігурівці, що в Баштанському районі Миколаївської області. Ворожі ударні дрони було збито, однак уламки пошкодили цивільну інфраструктуру міста.

Як інформує Миколаївська обласна прокуратура, населений пункт зазнав атаки о 02.25 ночі. За фактом порушення законів та звичаїв війни розпочато досудове розслідування.

"Уламки збитого дрона спричинили пожежу двоповерхової неексплуатуємої будівлі, яку було оперативно ліквідовано. Ударною хвилею пошкоджено розташовані поруч будівлі. Постраждалих немає", - повідомили в Миколаївській ОВА.

Нині правоохоронці займаються документування наслідків ворожої атаки.

Як відомо, вночі 18 вересня російське окупаційне військо здійснило черговий ракетно-дроновий удар по Україні. Ворог спочатку запустив дві групи ударних безпілотників типу Shahed з двох різних напрямків, а потім вгатив ракетами з території рф. В цілому агресор випустив по мирних українських містах, селищах та селах 24 дрони та 17 крилатих ракет.  

У Повітряних силах ЗС України наголосили, що росіяни цієї ночі задіяли безпрецедентну кількість авіації для завдання ударів по Україні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Хмельниччині вранці 18 вересня працювала ППО. Українські захисники знищили всі ворожі повітряні цілі проте уламки завдали шкоди як будинкам місцевих жителів, так і інфраструктурі, зокрема залізниці.

Головне