У Португалії вулиці Сан-Лоренсу-ду-Байру затопило червоним вином після НС на заводі (відео)

У Португалії вулиці Сан-Лоренсу-ду-Байру затопило червоним вином після НС на заводі (відео)

Португальські винороби ненароком пофарбували у червоний невелике містечко Сан-Лоренсу-ду-Байру у муніципалітеті Анадія. Через надзвичайну ситуацію на місцевому лікеро-горілчаному заводі Levira стався розрив двох резервуарів з червоним вином, пише Diario de Aveiro.

Обійшлося без постраждалих. Відомо, що підвал в одному з будинків поблизу заводу затопило напоєм.

Компанія пообіцяла відкошувати усі завдані збитки та привести вулиці до ладу.

За попередніми оцінками, на вулиці вилилось загалом 2,2 млн л вина. Цього обсягу вистачило б, щоб наповнити олімпійський басейн. Розлив був настільки масштабним, що місцеві чиновники активували екологічну тривогу та були змушені заблокувати рух винного потоку і його перенаправити, щоб алкогольний напій не потрапив до місцевої річки Чертіма. Пожежним службам Анадії вдалось спрямувати "винний паводок" у поле.

https://twitter.com/WarMonitors/status/1701217491677032743

Як писав "Ми-Україна" раніше, смертоносний землетрус, який сколихнув Марокко 8 вересня, забрав життя 2497 осіб. За оновленою інформацією, ще 2476 людей було травмовано.

Цей землетрус, за попередньою оцінкою Геологічної служби США (USGS), став найпотужнішим у цьому районі за понад сторіччя. Фахівці пояснюють, що підземні поштовхи такої сили тут є “рідкісними, але не несподіваними”. За офіційними даними, у цій частині Марокко від 1900 року не було жодного землетрусу магнітудою у понад 6,0 балів.

Головне