У нового керівника УДО є карт-бланш на зміни: Зеленський розповів про нові завдання Морозова на посаді

У нового керівника УДО є карт-бланш на зміни: Зеленський розповів про нові завдання Морозова на посаді

Президент  Володимир Зеленський зробив важливий крок у реформуванні системи державної безпеки, представивши полковника Олексія Морозова як нового керівника Управління державної охорони України. 

Глава держави чітко окреслив пріоритети для нового керівника УДО, наголосивши на необхідності кардинальних змін. Головне завдання Морозова - забезпечити, щоб в управлінні працювали виключно патріотично налаштовані професіонали, віддані Україні. Зеленський також підкреслив необхідність модернізації структури та методів роботи УДО відповідно до вимог сьогодення. 

"Окрім того, управління потребує модернізації структури та роботи, щоб забезпечити відповідність вимогам воєнного часу. У нового керівника управління є карт-бланш на зміни. Потрібні нові підходи до роботи з особовим складом – без радянщини… І, звичайно, управління має бути очищене від усіх, хто обирає для себе не Україну або дискредитує Управління державної охорони", - додав він.

Нагадаємо, 21 червня Володимир Зеленський призначив нового начальника Управління державної охорони. Ним став Олексій Морозов, раніше з цієї посади звільнили Сергія Рудя.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Київ у понеділок, 24 червня, приймає важливу гостю з Німеччини - Мануелу Швезіґ, прем'єр-міністерку землі Мекленбург - Передня Померанія та чинну голову Бундесрату.

Головне