У НАТО назвали дату нового засідання "Рамштайну"

У НАТО назвали дату нового засідання

У НАТО розповіли, коли відбудеться чергове засідання Контактної групи з оборони України у форматі "Рамштайн". Про це повідомляється у пресрелізі зустрічі.

Зустріч відбудеться 14 лютого у штаб-квартирі НАТО.

Міністерська акредитація, як і річна акредитація, надасть доступ до всіх заходів 14-15 лютого. Засідання проходитиме під головуванням генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

Нагадаємо, Європейський Союз розпочав юридичну процедуру проти Угорщини через її так званий закон "про захист суверенітету". Про це ЄК повідомила на своєму сайті.

Там дійшли висновку, що нещодавно ухвалені нові угорські закони порушують законодавство ЄС, зокрема в тому, що стосується демократії та виборчих прав громадян.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт, який сприятиме отриманню 15 мільйонів канадських доларів (близько 420 мільйонів гривень) на завершення будівництва Національного музею Голодомору-геноциду. Про це повідомила заступниця голови комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук.

Головне