У митрополита УПЦ МП Павла діагностували інфаркт міокарда

У митрополита УПЦ МП Павла діагностували інфаркт міокарда

У митрополита УПЦ Московського патріархату Павла Лебедя діагностували гострий інфаркт міокарда. Його напередодні госпіталізували.

Про це повідомив його адвокат Микита Чекман у Telegram.

"За офіційною інформацією від закладу охорони здоровʼя, митрополиту Павлу поставлено діагноз гострий інфаркт міокарда", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, митрополиту було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх релігійних переконань) та ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України).

7 серпня за митрополита Української православної церкви Московського патріархату і колишнього намісника Києво-Печерської лаври Павла внесли заставу у розмірі 33 млн гривень. Його випустили з-під варти.

На сайті Української православної церкви оприлюднили реквізити. Саме за ними збирали необхідну для застави суму. Її внесли близько 1000 парафіян. Крім того, адвокат опублікував відео, в якому митрополит Павло подякував всім, хто долучився до внесення застави.

 13 серпня Соломʼянський районний суд Києва щонайменше на два місяці продовжив строк дії обовʼязків для митрополита УПЦ МП Павла.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Офісі президента пояснили, чому росії не місце на Олімпіаді-2024.

Головне