У Криму активісти руху "Жовта Стрічка" розгорнули прапор України

У Криму активісти руху

У тимчасово окупованому Криму у День Соборності України, у понеділок, 22 січня, активісти руху "Жовта Стрічка" розгорнули прапор України на вершині гори Пахкал-Кая.

Про це активісти повідомили у своєму Telegram-каналі.

"Ми розгорнули прапор на одній із вершин кримських гір, Пахкал-Кая, щоб показати єдність українського народу, бо Крим - це Україна! Сьогодні символ України майорить над вершиною Криму, а вже зовсім скоро, спільними зусиллями ми прикрасимо синьо-жовтими прапорами весь півострів" - йдеться в дописі.

Активісти руху "Жовта Стрічка" у соцмережі також оприлюднили світлини, на яких можна побачити масштабний синьо-жовтий стяг на вершині засніженої гори, висота якої становить 1138 метрів. Вона розташована на південному сході наразі окупованого півострова.

Нагадаємо, у Криму окупанти почали задіювати залізничний вокзал для перекидання військової техніки на фронт, повідомили кримські партизани. Відомо, що на залізничному вокзалі зафіксували перекидання десятка танків Т-62 і стільки ж БРЕМ-1 з РЕМ-КЛ. Партизани розповіли, що вони частіше почали помічати перекидання старих танків та різної техніки для ремонту.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, мешканці тимчасово окупованого Севастополя переживають відсутність водопостачання протягом кількох днів через повінь. Нещодавно у місті сталася проливна злива, що призвела до підтоплення десятків будинків і евакуації людей. Злива також спричинила затоплення доріг, відокремивши багатьох місцевих мешканців від основних житлових зон, розповіли окупанти.

Головне