У Києві затримали чоловіка, який зґвалтував і пограбував молоду жінку в підземному переході

У Києві затримали чоловіка, який зґвалтував і пограбував молоду жінку в підземному переході

У Києві поліцейські затримали 37-річного чоловіка, який напав на молоду жінку у підземному переході, відібрав у неї 4 тисячі гривень і зґвалтував.

Про це повідомляє поліція Києва. 

До Голосіївського управління поліції звернулась 23-річна киянка, яка розповіла, що під час повернення з роботи на неї напав незнайомий чоловік у підземному пішохідному переході. Нападник, погрожуючи лезом канцелярського ножа, відібрав у неї чотири тисячі гривень, після чого зґвалтував. На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та патрульні.

Як зазначив начальник Голосіївського управління поліції Араік Кочкадамян, оперативникам вдалося швидко встановити особу нападника завдяки комплексним розшуковим заходам. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець, який раніше був судимий за аналогічні злочини в Донецькій області. Підозрюваного затримали за місцем проживання того ж дня.

Фігуранту повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) та ч. 4 ст. 187 (розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. На час слідства він перебуватиме під вартою. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Як писали “Ми-Україна” раніше, суддя Київського апеляційного суду, в складі організованого угрупування, запропонував одній зі сторін у справі задовольнити скаргу за хабар у розмірі 35 тисяч доларів. Наразі всі причетні отримали підозру, справу скеровано до ВАКС.

Головне