У Києві невідомі розстріляли автомобіль адвоката: їх шукає поліція

У Києві невідомі розстріляли автомобіль адвоката: їх шукає поліція

У Києві невідомі обстріляли автомобіль столичного адвоката. Інцидент стався у Шевченківському районі столиці, повідомили у поліції Києва.

За даними правоохоронців, внаслідок стрілянини ніхто не постраждав.

"Невідомі здійснили постріли по автомобілю одного зі столичних адвокатів. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Подія сталась у Шевченківському районі міста. До поліції із повідомленням про пошкодження позашляховика "Рендж Ровер" звернувся адвокат", - йдеться у повідомленні.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативну група територіального підрозділу та оперативники управління карного розшуку ГУ НП Києва. Фахівці виявили та вилучили з місця події речові докази. Їх відправили на експертизу.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї). Зловмисникам загрожує від трьох до семи років ув'язнення. Наразі поліція проводить оперативно-розшукові заходи з метою затримання осіб, причетних до цього злочину.

ЯК повідомляли "Ми-Україна", під час святкування Хелловіну в штаті Флорида (США) сталася стрілянина, внаслідок якої, за останніми даними, двоє людей загинули, а 18 отримали поранення.

Головне