У Києві на Центральному вокзалі відкрився інформаційний пункт рекрутингу

У Києві на Центральному вокзалі відкрився інформаційний пункт рекрутингу

Невдовзі після відкриття в столиці першого центру рекрутингу у ЗС України інформаційний пункт стосовно працевлаштування у військо розпочав роботу на залізничному вокзалі Києва.

Як пояснили в Міноборони, його запуск є частиною діяльності відомства з максимального інформування українців щодо можливостей приєднання до лав Сил оборони. 

"Ми прагнемо максимально донести інформацію про можливості ефективної допомоги Силам оборони та стимулювати до добровільного залучення на військову службу", - прокоментувала заступниця голова оборонного відомства Наталія Калмикова.

У пункті на Центральному вокзалі консультативну допомогу надаватимуть працівники "Укрзалізниці". Вони розповідатимуть, де розташовані центри рекрутингу у ЗСУ та як працює ця система. 

"Київський вокзал щоденно проходять понад 20 000 людей, тому це дуже природна точка контакту з українцями, де нам буде зручно інформувати їх про можливості долучитися до лав Сил оборони. А для захисників і захисниць, які теж регулярно подорожують нашими поїздами, це сигнал, що ми всі разом працюємо над посиленням нашої армії", – зауважив член правління УЗ Олександр Перцовський.


 
Нагадаємо, в МО розповіли, що після отримання повістки для звірки облікових даних можна звернутися до рекрутингового центру, де триває набір громадян на службу в Сили оборони України.

Як писав "Ми-Україна" раніше, речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін анонсував, що до середини червня в Україні запустять близько 30 центрів рекрутингу.

Головне