У ГУР назвали інтерв'ю Путіна Карлсону спецоперацією росії

У ГУР назвали інтерв'ю Путіна Карлсону спецоперацією росії

Представник ГУР Андрій Юсов висловив своє враження від інтерв'ю президента рф Володимира Путіна Такеру Карлсону, Він називав це російською спецоперацією.

Про це він заявив в телемарафоні.

"Це не могло не бути спецоперацією. Безумовно, це захід впливу, безумовно, це інформаційно-психологічна спеціальна операція. Так, російська спецоперація, тому що цільова аудиторія цього інтерв'ю - це вільний світ, західний світ. Ті брехливі наративи і пропаганда мали б у чомусь переконати вільний демократичний світ", - відзначив він.

Юсов охарактеризував Путіна як "геополітичного фанатика", який "подає неправдиву інформацію про міжнародне право, історію, вирішує, яким націям існувати чи не існувати, розповідає абсурдні реалії про австрійський генштаб".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна розпочала війну": що наговорив Путін в інтерв'ю Карлсону

"Використали вони цю ІПСО так собі. Але сам факт, що російські спецслужби витрачають колосальні кошти для того, щоби здійснювати вплив на західну авдиторію, свідчить про те, що для них ця авдиторія важлива. Вони розуміють, що саме можливість впливати на демократичний світ для них є критично важливою", - додав представник ГУР.

Варто зауважити, що колишні та нинішні члени Європарламенту закликали вжити санкційних заходів проти Карлсона, якого багато разів критикували за розповсюдження російської пропаганди та підтримку кремлівських наративів стосовно конфлікту в Україні.

Водночас у Білому домі відреагували на скандальне інтерв'ю Карлсона і Путіна. Кірбі зазначив, що американський народ все-одно "знає, хто винен".

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Кім Чен Ин заявив, що має законне право знищити Південну Корею.

Головне