У Дніпрі відкрили третій в Україні центр рекрутингу для українських бійців

У Дніпрі відкрили третій в Україні центр рекрутингу для українських бійців

У Дніпрі відкрився третій в Україні центр рекрутингу для Збройних Сил України. Про це повідомила пресслужба Міноборони.

Кожний бажаючий може звернутися, щоб знайти вакансію на бойові та допоміжні посади.

Відомо, що співробітниками центру рекрутингу будуть цивільні працівники, а основна мета – надати можливість людям знайти місце в армії.

"Генштабом спільно з Міноборони розроблені правила, які забезпечуватимуть потрапляння кандидата в обрану ним частину на відповідну посаду за контрактом. Цей алгоритм доведено до кожної військової частини, навчального центру та ТЦК та СП", - йдеться в повідомленні.

Наразі в в центрі вже є сотні вакансій військових частин ОК "Схід", Національної гвардії України та Територіальної оборони. 

"Протягом квітня цього року заплановано відкриття рекрутингових центрів у шістьох інших містах Дніпропетровської області, зокрема Кривий Ріг, Кам'янське, Покровське, Павлоград, Синельнико та Новомосковськ", - додали у Міноборони.

Нагадаємо, що в Україні протягом першої половини 2024 року планується відкрити 27 нових рекрутингових центрів до Збройних сил України

Як повідомляли "Ми-Україна", у Запоріжжі відкрили другий рекрутинговий центр. Дані центри - це повністю цивільне середовище. 

Головне