У Британії канадські інструктори вчать українських бійців надавати домедичну допомогу

У Британії канадські інструктори вчать українських бійців надавати домедичну допомогу

У Британії канадські інструктори вчать українських бійців надавати домедичну допомогу.

Українській армії знадобилося менше часу, аніж США, щоб запровадити американський стандарт тактичної медицини.

"Ми часто думаємо, що за кордоном інші армії, у них все ідеально, а ми так довго до чогось йдемо чи у нас так все повільно, ми повільно відходимо від радянщини. Це правда, ми повільно відходимо. Але ми вже перегнали, наприклад, американську армію у швидкості впровадження стандарту тактичної медицини ТССС. Тому що в армії США це зайняло 22 роки, з 1996 по 2018 рік вони впроваджували це в усій армії США. Ми швидше це робимо, ніж 22 роки", - сказала Назарова.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Фінляндія виділяє 92 млн євро на підтримку країн, що постраждали від російської агресії. Про це повідомляє пресслужба фінського МЗС.

Підтримку надають через Групу Світового банку. Фінляндія виділяє 62 мільйони євро на програму підтримки України та Молдови: 12 мільйонів євро з цієї суми передадуть як грант і 50 мільйонів євро у вигляді позики.

Крім того, Фінляндія надасть 30 мільйонів євро кредитом країнам, які постраждали від російської агресії. Зокрема, гроші спрямують на запобігання поширенню інфекційних захворювань. Про які саме країни йдеться, в МЗС Фінляндії не уточнюють.

Головне