У Бердянську на Запоріжжі росіяни агітують студентів вступати до лав армії рф

У Бердянську на Запоріжжі росіяни агітують студентів вступати до лав армії рф

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області росіяни попри епідемію грипу влаштовують зустрічі зі школярами та студентами з агітацією вступати до армії рф та воювати проти України. Пр це повідомила очільниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

У школах окупанти влаштовують зустрічі з учнями із закликом вступати до так званої "Юнармії".

"Головна мета росіян — виховати ненависть до України і заповнити втрати у російській армії", — повідомила Вікторія Галіціна.

Аналогічні зустрічі так звана "влада" проводить і зі студентами Бердянського багатопрофільного ліцею. Їх росіяни переконують взяти дворічну академічну відпустку та вступити до армії.

Нагадаємо, Україна за 6 місяців експортувала понад 20 мільйонів тонн вантажів з одеських портів до 32 країн світу через український коридор. Про це повідлмив віце-премʼєр-міністр з відновлення України Олександра Кубракова.

Товари доставили до 32 країн світу. Крім цього, у січні було експортовано 6,3 млн тонн, що майже дорівнює довоєнному рівню.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна готова гарантувати безпеку в східній Європі. Це прописано у положеннях українсько-британської угоди.

Про це заявив заступник керівник Офісу президента Ігор Жовква в ефірі "Ми-Україна".

Головне