Тисячі росіян хочуть стати частиною Російського добровольчого корпусу

Тисячі росіян хочуть стати частиною Російського добровольчого корпусу

Тисячі громадян рф прагнуть вступити в Російський добровольчий корпус та пліч-о-пліч з українцями воювати проти агресора.

Про це в ефірі “Ми-Україна” заявив координатор центру цивільного спротиву Громадської Ради, в якому займаються рекрутингом та підготовкою добровольців для російського добровольчого корпусу у складі ЗСУ Денис Соколов.

"Тисячі охочих – сотні йдуть уже у нашому полі зору (ті люди, яких ми бачимо та які приходять до нас). Видно, що кількість людей, які хочуть брати участь у війні, зростає. Дуже багато громадян росії – росіяни, чеченці, черкеси, якути відчувають цю відповідальність за собою і єдиний спосіб її реалізувати – стати пліч-о-пліч з українцями в цій війні", – розповів він.

Нагадаємо, Російський добровольчий корпус був заснований торік у серпні. До його складу входять громадяни росії, які обрали боротися за Україну у повномасштабній війні, яку розв'язала проти нашої країни рф. Цей корпус перебуває у підпорядкуванні українського Міноборони та є однією зі складових Інтернаціонального легіону України.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в іранській столиці та інших великих містах на масові протести вийшли стурбовані батьки. Суспільство сколихнули випадки з отруєнням школярок в десятках навчальних закладів по всій країні.

Упродовж останніх місяців в Ірані зафіксували сотні випадків отруєння дівчат шкільного віку. Місцева влада не виключає, що це справа рук ворогів Тегерану.В іранському Міністерстві охорони здоров’я заявили, що дівчата постраждали від “слабкої отрути”. Низка політиків вважає, що школярок могли отруїти радикальні угруповання ісламізму, які виступають проти отримання дівчатами освіти.

Головне