Тривають жорсткі бої: Маляр розповіла про ситуацію біля звільненої Андріївки

Тривають жорсткі бої: Маляр розповіла про ситуацію біля звільненої Андріївки

Поблизу звільненої Андріївки на Донеччині тривають жорсткі бої. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

 "Це південний фланг навколо Бахмута..Там тривають бої у Кліщіївці та Курдюмівці. Власне - це напрямок наступу наших військ на сході. Тому що ми з вами знаємо, що на сході є напрямок наступу ворога. Це чотири напрямки. Бахмутський, де прямуємо вперед ми. Там ситуація доволі не однозначна", - зазначила Маляр. 

При цьому вона додала, що російські окупанти намагаються повернути свої позиції та висоти на північному фланзі біля Бахмуту, однак українські захисники не дають їм цього зробити.

Нагадаємо, ввечері 14 вересня заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що ЗСУ деокупували Андріївку. Вона наголосила, що українські військові рухаються вперед. Однак згодом в 3-й ОШБ повідомили, що заява про взяття Андріївки є хибною та передчасною. Згодом Маляр заявила, що інформація про звільнення Андріївки, а потім спростування цих даних відбулося через комунікаційний збій

Проте вранці 15 вересня Генеральний штаб ЗС України офіційно підтвердив звільнення Андріївки, що у Волноваському районі Донецької області.

Як повідомляли "Ми-Україна", третя окрема штурмова бригада повідомила, як відбувалося звільнення Андріївки.

Головне