Теракт на Закарпатті: один із потерпілих помер у лікарні

Теракт на Закарпатті: один із потерпілих помер у лікарні

Внаслідоу теракту на Закарпатті один із потерпілих помер у лікарні. Про це пише УП з посиланням на співрозмовників у правоохоронних органах. За їхніми даними, у потерпілого була ампутована нога та інші важкі ушкодження органів.

Таким чином підозру депутату Сергію Батрину, який скоїв злочин, можуть перекваліфікувати на більш тяжку статтю.

“Сьогодні ввечері в лікарні Сваляви помер один з поранених після підриву трьох гранат в Керецьківській сільраді. Раніше йому ампутували ногу. Він був у реанімації у важкому стані. Йдеться про 55-річного депутата Пряділя Віктора Павловича із села Березники. Найщиріші співчуття рідним і близьким чоловіка”, — написав журналіс Глагола.

Нагадаємо, депутат, який підірвав гранати під час засідання сесії Керецьківської сільської ради 15 грудня, готувався до цього заздалегідь. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко за підсумками Конгресу місцевих та регіональних влад.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у квартирі на лівобережжі Києва двоє людей загинули в результаті вибуху гранати. Також поранений родич одного із померлих. За даними поліції, внаслідок детонації гранати загинув військовослужбовець та жінка, яка перебувала в оселі. Ще один чоловік - брат загиблого, отримав поранення, його госпіталізували лікарі.

 

Головне