Сухопутні війська створили власний рекрутинговий центр

Сухопутні війська створили власний рекрутинговий центр

Командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк оголосив про рішення щодо заснування окремого рекрутингового центру для укомплектування підрозділів вказаного виду Збройних сил України. 

Його основне завдання полягатиме у комплектуванні підрозділів безпілотних систем.

"Враховуючи те, що нині безпілотні технології вирішують низку складних та важливих бойових завдань на полі бою, першочергово основним завданням центру визначено відбір та комплектування підрозділів безпілотних систем Сухопутних військ вмотивованими кандидатами з необхідними якостями для подальшого навчання та здобуття військово-облікової спеціальності в напрямку безпілотних систем", - пояснив генерал-лейтенант.

Кожен кандидат, якщо відповідає визначеним умовам, матиме змогу самостійно обирати підрозділ, до якого хоче приєднатися. Базову військову підготовку він проходитиме в межах спеціального навчального батальйону, а вже фахову - в окремому центрі. 

Все про програму відбору та підготовку можна дізнатись, зателефонувавши на гарячу лінію за номером 0 800 301 314. 

Нагадаємо, невдовзі після відкриття в столиці першого центру рекрутингу у ЗС України інформаційний пункт стосовно працевлаштування у військо 7 травня розпочав роботу на залізничному вокзалі Києва. Його запуск є частиною діяльності МО з максимального інформування українців щодо можливостей приєднання до лав Сил оборони. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін анонсував, що до середини червня в Україні запустять близько 30 центрів рекрутингу.

Головне