Суд визнав винним Дубінського в порушенні вимог щодо конфлікту інтересів

Суд визнав винним Дубінського в порушенні вимог щодо  конфлікту інтересів

Печерський районний суд Києва визнав чинного народного депутата України винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань. Про це йдеться у повідомленні НАЗК.

Печерський райсуд Києва зобов'язав нардепа сплатити штраф, повідомляє НАЗК. Постанову суду можна оскаржити протягом 10 днів з дня її ухвалення.

На початку листопада працівники НАЗК вручили Дубінському протокол про адмінправопорушення, пов'язане з корупцією. Раніше ДБР здійснювало досудове розслідування щодо службового підроблення нардепа, яке створювало підстави для виїзду за кордон.

У НАЗК не зазначили імені нардепа, однак судячи з фабули справи, йдеться про Олександра Дубінського.

"13 березня 2024 року Печерський районний суд міста Києва на підставі матеріалів Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) визнав винним народного депутата України в порушенні встановлених законом вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Крім того, суд зобов'язав його сплатити штраф", - ідеться в повідомленні НАЗК.

Як писали "Ми-Україна" раніше, один підрозділ Сил спеціальних операцій ЗСУ протягом доби знищив 25 окупантів та 6 одиниць техніки. Про це повідомляє командування ССО ЗСУ.

Так, за допомогою FPV-дронів бійці уразили 2 танки, ТОС-1А "Сонцепьок" та 3 ББМ. Крім того, знищено 13 та поранено 12 окупантів.

 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.