Стрілянина у США: вбито чотирьох поліцейських

Стрілянина у США: вбито чотирьох поліцейських

В результаті стрілянини у місті Шарлотт (штат Північна Кароліна) було вбито чотирьох працівників правоохоронних органів США. Ще чотири копи під час перестрілки зазнали поранень, пише CNN. 

Стрілянина відкрилась, коли співробітники оперативної групи маршалів США намагались взяти під арешт чоловіка, підозрюваного у незаконному зберіганні зброї.

В поліції розповіли, що вогонь по правоохоронцям було відкрито з "потужної гвинтівки" , коли ті підходили до будинку, в якому перебував підозрюваний. На звуки пострілів на місце події оперативно прибули копи з місцевого відділку.

"Коли офіцери наблизилися, вони отримали стрілянину зсередини будинку", - сказав начальник поліції міста Шарлотт Джонні Дженнінгс.

Господаря будинку було застрелено, однак слідом за ним з будівлі вийшов ще один чоловік зі зброєю та продовжив вогонь. За словами Дженнінгса, коли загроза була ліквідована в оселі було виявлено також жінку та юнака 17 років. 

"Ми знаходимося на дуже ранній стадії розслідування. Департамент поліції Шарлот-Мекленбург очолить це розслідування, нам ще багато треба розкрити, багато питань, на які поки немає відповідей", - сказав він.

Поліцейський назвав цю подію "найтрагічнішою" за всю свою 32-річну кар'єру в правоохоронних органах.

Як писав "Ми-Україна", раніше цього місяця в Австралії невідомий чоловік влаштував різанину прямо у храмі, в результаті чого постраждало четверо людей.

 
 

Головне