ССО показали, чим атакували об'єкти берегової охорони Чорноморського флоту рф у Криму

ССО показали, чим атакували об'єкти берегової охорони Чорноморського флоту рф у Криму

Сили спецоперацій ЗС України розкрили деталі атаки по місцю дислокації 126-ї бригади берегової охорони російського Чорноморського флоту у поки що окупованому Криму.

Пресслужба ССО повідомила, що для ураження ворога у Перевальному була застосована низка ударних дронів. Противник зазнав втрат в особовому складі, як вбитими, так і пораненими.

"Складність проведення операції полягала в певних особливостях рельєфу місцевості. Та дрони вдало подолали маршрут і дійшли до цілей", - вказано у повідомленні.

На світлині, що супроводжує допис зображено один з БпЛА, який застосовувався для атаки.

Як відомо, 25 серпня міський голова тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров повідомив, що у Криму щось вибухнуло на базі росіян у Перевальному. Він додав, що після вибуху у госпіталь в Сімферополі доставили купу "трьохсотих" окупантів.

Пізніше представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов розповів, що українські Сили оборони завдали удару по 126-й гвардійській бригаді рф в Криму. Вона знаходилась в селі Перевальне і це був не перший удар по ній. Він додав, що є інформація про загиблих і поранених окупантів, але вона уточнюється.

Нагадаємо, 24 серпня спецпідрозділи ГУР МО висадились на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк на окупованому півострові. Противник зазнав втрат серед особового складу, було знищено ворожу техніку. А в українському Криму знову замайорів державний прапор.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у тимчасово окупованому Криму 23 серпня ЗСУ знищили російський зенітно-ракетний комплекс С-400 “Тріумф”.

Головне