США розпочинають евакуацію американських громадян із Гаїті

США розпочинають евакуацію американських громадян із Гаїті

США розпочинають евакуацію американських громадян із Гаїті. Про це повідомив заступник керівника пресслужби Держдепартаменту США Ведант Пател.

Близько 1,6 тисяч американців зв'язалися з США, сигналізувавши про бажання скористатися евакуацією з Гаїті.

18 березня озброєні бандити напали та розграбували будинки в громадах Лабуле і Томассен. 12 людей були вбиті, а їхні тіла розкидані на вулицях.

4 березня, на Гаїті оголосили 72-годинний надзвичайний стан і нічну комендантську годину в столиці та її околицях через два випадки втечі близько 4 тисяч в'язнів.

У п'ятницю, 8 березня, гаїтянські банди розпочали широкомасштабний штурм кількох адміністративних будівель у центрі Порт-о-Пренса. Уряд ввів надзвичайний стан.

Нагадаємо, у Дніпрі відкрився третій в Україні центр рекрутингу для Збройних Сил України. Про це повідомила пресслужба Міноборони.

Кожний бажаючий може звернутися, щоб знайти вакансію на бойові та допоміжні посади.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українці, які перебували у полоні російської федерації проходитимуть повний цикл оздоровлення та реабілітації, який напрацьований за західними методиками спільно з іноземними фахівцями.  Про це розповіла заступниця Міністра оборони Наталія Калмикова. 

Головне