Сирський вперше прокоментував звільнення Залужного

Сирський вперше прокоментував звільнення Залужного

Головнокомандувач Збройних сил, генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що президент Володимир Зеленський мав "вагомі причини" для звільнення Валерія Залужного.

Про це заявив головнокомандувач у інтерв'ю для "Укрінформу".

"У військових є один обов’язок – ми не обговорюємо наказів, ми їх виконуємо. Тож якщо у президента країни, верховного головнокомандувача, були причини для такої заміни, особливо під час активної фази війни, – це означає, що ці причини – вагомі. Ми з Валерієм Федоровичем працювали пліч-о-пліч у найважчі часи від початку російського повномасштабного вторгнення, та навіть раніше. Працювали як одна команда. Бажаю йому успіху на новій і дуже відповідальній посаді", - відзначив він.

Сирський підкреслив, що всі знання і досвід, набуті в ході повномасштабної війни в боях з переважаючими силами противника, будуть використані для підвищення ефективності наших дій та максимального ушкодження ударних груп противника.

Головком зазначив, що склад Генерального штабу та інших органів військового управління буде оновлений за рахунок бойових офіцерів з значним практичним досвідом, який вони отримали в ході військових дій на передовій.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, після проведення внутрішнього аудиту в Збройних силах України, кількість осіб, які необхідно мобілізувати на військову службу, була значно зменшена.

Головне