Сирський: Українським воїнам вдалося стабілізувати обстановку на Сході

Сирський: Українським воїнам вдалося стабілізувати обстановку на Сході

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів телефону розмову з начальником Об‘єднаного штабу Збройних Сил Французької Республіки генералом армії Тьєрі Бюркаром. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. 

Відомо, що колеги обговорили ситуації на фронті.

"Проінформував про ситуацію на полі бою. Зокрема, про те, що на даний момент Силам оборони України вдалося стабілізувати обстановку на Сході України", - зазначив Сирський. 

Головнокомандувач ЗСУ подякував Уряду Франції та його народові за підтримку України, яка бореться за свою свободу проти російської федерації.

"Окремо висловив вдячність за надану допомогу з підготовки українських військовослужбовців на території Франції", - додав Сирський. 

Нагадаємо, що міністр збройних сил Франції Себастьєн Лекорню оголосив у понеділок,18 березня про новий цикл виробництва ядерної зброї. Наразі країна має 290 ядерних боєголовок, що забезпечує їй четверте місце у світовому рейтингу після росії, США і Китаю. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський провів телефонний розмову з прем’єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом. Обговорили безпекову угоду та посилення української ППО.

Головне