Ще живий: Пригожин записав звернення вперше за тиждень

Ще живий: Пригожин записав звернення вперше за тиждень

Ватажок "вагнерівців" Євген Пригожин записав чергове аудіозвернення - перше з 26 червня. Його опублікував телеграм-канал Grey Zone.

У запис він звернувся до своїх прибічників та знову пояснив, навіщо влаштував так званий заколот у рф.

"Сьогодні нам як ніколи потрібна ваша підтримка, дякую вам за це. Я хочу, щоб ви розуміли, що наш "марш справедливості" був націлений на боротьбу зі зрадниками і мобілізацію суспільства. І думаю, що багато з цього у нас вийшло", - сказав Пригожин.

Керівник ПВК "Вагнер" додав, що найближчим часом росіяни побачать "наступні перемоги на фронті".

Жодних даних про своє місцеперебування він не розкрив.

Як відомо, після міні-бунту Пригожина, який розпочався так само раптово, як і скінчився, його мали відправити у Білорусь. Проте, як пише біоруський моніторинговий сайт "Білоруський Гаюн", його бізнес-джет Embraer Legacy 600 декілька разів здійснював перельоти між двома країнами.

Нагадаємо, очільник ГУР МО Кирило Буданов раніше розповів, що Федеральній службі безпеки (ФСБ) рф наказали вбити Пригожина після провальної спроби ватажка “вагнерівців” піти на Москву. Проте чи вийде в них реалізувати “замовлення” на керівника ПВК “Вагнер” та чи наважаться вони на такий крок він оцінювати не взявся.

Як писав "Ми-Україна" раніше, радник керівника ОП Михайло Подоляк розповів, коли обвалиться російський фронт. На його переконання, дії Збройних сил України призведуть до того, що це трапиться за тиждень, місяць або півтора місяця.

Головне