"Шахтар" став першим півфіналістом Кубка України

Донецький "Шахтар" став першим півфіналістом Кубка України з футболу сезону-2023/24. У поєдинку 1/4 фіналу підопічні Маріно Пушича розбили представника Першої ліги сумську "Вікторію" з рахунком 0:3.

У першому таймі "гірники" двічі вражали сітку воріт суперника. На 17-й хвилині рахунок у зустрічі відкрив Єгор Назарина, а через три хвилини Олександр Зубков подвоїв перевагу чинних чемпіонів України.

Наприкінці другого тайму "помаранчево-чорні" зробили рахунок розгромним. Підсумок поєдинку своїм голом на 90+1-й хвилині підбив Ярослав Ракицький.

Додамо, що це дебютна перемога Пушича на посаді головного тренера "Шахтаря". Минулого тижня боснійський фахівець дебютував у донецькому клубі виїзною поразкою від "Барселони" (1:2) в Лізі чемпіонів.

Решта матчів 1/4 фіналу Кубка України відбудуться 1 та 2 листопада. У середу "Чорноморець" поміряється силами із "Зорею", а на четвер заплановано поєдинки "Полісся" – "Олександрія" та "Оболонь" – "Ворскла".

Поєдинки 1/2 фіналу Кубка України заплановано на 3 квітня 2024 року (базова дата). Фінал відбудеться 15 травня 2024 року.

Як писали "Ми-України" раніше, 25 жовтня, "Шахтар" зустрічається з іспанською "Барселоною" у 3-му турі групового раунду Ліги чемпіонів 

Гра "Барселона" - "Шахтар" відбудеться на стадіоні "Камп Ноу" та розпочнеться о 19:45 за київським часом. 

Трансляція матчу розпочнеться з експертної студії на "MEGOGO Футбол Перший". Старт програми о 18:40. Після фінального свистка експерти розберуть гру в тій же студії, початок – о 21:50.

 

Головне