"Шахтар" - "Барселона": де і коли дивитися трансляцію матчу Ліги чемпіонів

У вівторок ввечері, 7 листопада, о 19:45 (за Києвом) футбольний клуб "Шахтар" проведе поєдинок з "Барселоною". 

Зустріч "гірників" з каталонцями відбудеться в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Матч пройде на стадіоні Volksparkstadion у Гамбурзі.

Попередня гра "Барселони" та "Шахтаря" відбулася 25 жовтня на стадіоні "Камп Ноу". Тоді "Шахтар" мінімально програв каталонцям з рахунком 1:2.

За підсумками трьох турів групового етапу Ліги чемпіонів "Барселона" посідає перше місце у групі H з 9 очками. На другому місці знаходиться футбольний клуб "Порту", який має 6 очків. Третій у групі "Шахтар" з 3 очками. На останньому місці знаходиться "Антверпен", який поки не має жодного очка.

Де дивитися матч Шахтар - Барселона

Подивитися матч "Шахтаря" з "Барселоною" можна буде у прямому ефірі. Поєдинок транслюватимуть на платформі MEGOGO. Перед трансляцією матчу та після неї заплановано обговорення гри експертами.

Як відомо, це вже друга гра "Шахтаря" у Лізі чемпіонів з новим тренером Маріно Пушичем. 52-річного фахівця призначили на посаду головного тренера донецького "Шахтаря" 24 жовтня, тобто якраз напередодні попередньої гри з "Барселоною". Пушич замінив на цій посаді Патріка ван Леувена, який разом зі своїм тренерським штабом покинув гірників 16 жовтня. Ван Леувен тренував ФК "Шахтар" з липня цього року. Під керівництвом Леувена гірники зіграли 12 офіційних матчів. 

Як повідомляли "Ми-Україна", "Шахтар" став першим півфіналістом Кубка України з футболу сезону-2023/24. У поєдинку 1/4 фіналу підопічні Маріно Пушича обіграли сумську "Вікторію" з рахунком 0:3.

Головне