Росіяни вночі вдарили по Херсону, з-під завалів витягнули жінку

Росіяни вночі вдарили по Херсону, з-під завалів витягнули жінку

Армія росії атакувала ударними дронами Херсон, в результаті чого були пошкоджені будівлі. Рятувальники витягнули з-під завалів 89-річну жінку. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

У повідомленні йдеться, що рф близько другої ночі атакувала Херсон "шахедами". Зафіксовано влучання у Шуменському мікрорайоні міста. Через удари сталася пожежа у будинку культури, а також пошкоджено двоповерхівку.

"Працівникам ДСНС вдалося врятувати 89-річну жінку, котра опинилася під завалами власної оселі", - зазначив Прокудін.

Лікарі на місці надали постраждалій меддопомогу, її стан – задовільний.

Нагадаємо, минулої ночі росіяни знову здійснили комбіновану атаку на Україну з використанням дронів та “Калібрів”.  За даними Генерального штабу ЗСУ, силам ППО вдалося знищити всі запущені ракети та більшу частину шахедів.

Спочатку сигнал повітряної тривоги оголосили у південних регіонах та на сході, згодом він поширився на центральну частину України і частково на західну. Вибухи було чутно в Одесі, Києві та Київській області, Кропивницькому та інших містах.

Як писав “Ми-Україна” раніше, у Кіровському районі тимчасово окупованого Криму пролунали вибухи. За попередньою інформацією там горить військовий полігон. 

Головне