росіяни повторно вдарили по дев'ятиповерхівці в Оріхові: дім знову охопив вогонь

росіяни повторно вдарили по дев'ятиповерхівці в Оріхові: дім знову охопив вогонь

Армія рф ще раз вдарила по багатоповерхівці в Оріхові, яку обстрілювала напередодні. Будинок потрапив під повторний обстріл вночі 7 серпня, інформує Держслужба з надзвичайних ситуацій.

"Після опівночі окупанти вчергове атакували місто. Внаслідок ворожої агресії у багатоповерхівці знову спалахнула пожежа, у результаті якої виникло загоряння квартир з першого по другий поверх. Площа пожежі склала 200 кв.м", - йдеться у повідомленні.

Надзвичайникам цього разу вдалось швидко приборкати вогонь.

Під час попередньої атаки пожежа охопила квартири з першого по дев'ятий поверх багатоквартирного будинку на площі 1400 кв.м.

Нагадаємо, 6 серпня під удар ворожої ракети потрапила ще одна дев'ятиповерхівка 6 серпня. В результаті обстрілу у будинку зайнялась пожежа, вогонь вирував одразу на кількох поверхах. Під час роботи рятувальників в будівлі ворог здійснив ще одну атаку.

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупанти всю ніч обстрілювали центр Херсона, є загибла та поранені. Під завалами будинку загинула жінка. Теплові удари отримали двоє пожежників. Ворог снарядами поцілив у приватний та багатоквартирний будинок, виникли пожежі. Щонайменше сім містян травмовано.

Також вночі росіяни випустили ракету по Дніпропетровщині. Вибух пролунав у Синельниківському районі. Ніхто не постраждав. Під ранок окупанти також обстріляли Мирівську громаду, що на Нікопольщині. Туди прилетіли снаряди з важкої артилерії.

Головне