Росіяни почали переодягатись у "піксель" ЗСУ, - військовий

Росіяни почали переодягатись у

Військові російської армії почали переодягатись у "піксель" Збройний Сил України. Єдина відмінність – червона пов’язка на нозі.

Про це заявив молодший лейтенант 56 мотопіхотної бригади 21 батальйону "Сармат" Андрій Панченко в ефірі "Ми-Україна".

За його словами, форму ЗСУ вони можуть знімати з наших полеглих військових.

"Інформація, яка потребує розголосу: ворог почав переодягатися у піксельну форму наших ЗСУ. Бронежилет та каска - також піксельна. Єдина відмінність - червона пов’язка на нозі. Все інше - "піксель" ЗСУ. Можливо вони знімають її з 200-х. Але зараз - це підтверджена інформація, вони приїхали уже з цією формою", - розповів він.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 31 липня, відбулось понад 40 бойових зіткнень. Українські військові знищили ворожий “Солнцепьок” і п’ять російських артилерійських засобів.

Вчора ворог завдав дев’ять ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснив 61 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені цивільні, серед яких є діти. Руйнувань зазнали житлові будинки.

Авіація сил оборони за минулу добу завдала сім ударів по районах зосередження особового складу противника та три - по зенітно-ракетних комплексах ворога.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Дніпропетровщині військкома підозрюють у незаконному збагаченні.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.