Росіяни обстріляли центр Херсона: поранений волонтер із Норвегії

Росіяни обстріляли центр Херсона: поранений волонтер із Норвегії

Російські окупаційні війська вдень, 3 серпня, обстріляли центр Херсона. Внаслідок атаки був поранений волонтер із Норвегії.

Про це повідомила пресслужба Херсонської обласної військової адміністрації в Telegram-каналі. Як зазначається, волонтер із Норвегії потрапив під ворожий обстріл у Херсоні.

"Близько 16:50 російська армія знов атакувала центральну частину міста. Легкі поранення отримав волонтер. Його шпиталізували до місцевої лікарні", - цдеться в повідомленні.

В ОВА також повідомили, що наразі чоловікові надали необхідну медичну допомогу. Його життю тепер нічого не загрожує.

Нагадаємо, російське окупаційне військо здійснило черговий обстріл Херсона вранці 3 липня. Для завдання ураження по місту противник застосував артилерію. Як розповів керівник Офісу президента Андрій Єрмак, під ударом опинився громадський транспорт. Якраз вранці люди ним користувались аби доїхати на роботу. Пізніше виявилось, що росіяни поцілили по тролейбусу. За попередніми даними, у результаті обстрілу поранень зазнало щонайменше троє осіб – 39, 53 та 74 років.

Пізніше російські окупанти вдруге атакували Херсон. Повторний обстріл міста загарбниками було здійснено під час гасіння пожежі у Свято-Катериненському соборі. Згідно з оприлюдненими даними, у результаті обстрілу постраждали четверо рятувальників.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Херсонській області поблизу села Чкалове трактор підірвався на ворожій міні. У результаті поранення отримав водій транспорту. Відомо, що 41-річний чоловік отримав осколкові поранення спини, руки та голови. Його госпіталізували до медичного закладу, де він знаходиться під наглядом лікарів.

Головне