Росіяни кинули для протидії ЗСУ бригаду, яка ганебно тікала з Херсона, - Маляр

Росіяни кинули для протидії ЗСУ бригаду, яка ганебно тікала з Херсона, - Маляр

Окупанти намагаються зупинити наступ ЗСУ усіма можливими способами. Так, на півдні країни росіяни задіяли бригаду, яка ганебно тікала з Херсона. Про це розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Якщо вимірювати кілометрами, бо всі хочуть чути, де ми просуваємося. Ну звісно ми просуваємо, просто не всі речі ми говоримо відразу. В нас вони йдуть з запізненням на добу, на дві. Тому що це є вимоги безпеки операції. І у нас сьогодні є просування по південному флангу довкола Бахмута, по північному ідуть бої, там немає просування. На півдні у нас є просування щодня. Натомість наші військові стикаються з дуже серйозним опором ворога. Ворог кидає всі сили, щоб нас зупинити. І на півдні і на сході (України, - ред). На півдні вони навіть залучили бригаду, яка ганебно тікала з Херсону", - зазначила Маляр.

При цьому вона додала, що на Сході окупанти вже вибудували три ряди оборони.

"Тобто вони вже всіх залучають, навіть тих, хто не може воювати. Вони відновлювали і зараз вони стягують техніку, людей. Наприклад Лиманський напрямок, Сватівський, там потужно дуже зараз наступають. І вони на Бахмутскому вже роблять триешелонну оборону, в три ряди. Настільки вони намагаються укріпитися і все одно у них нічого не виходить", - наголосила заступниця міністра оборони.

Як повідомляли "Ми-Україна", американський генерал Марк Міллі заявив, що український контрнаступ точно швидко не закінчиться і буде дуже важким

Головне