Російські окупанти вчергове атакували Нікополь і Марганець

Російські окупанти вчергове атакували Нікополь і Марганець

Російські окупаційні війська у середу, 10 травня, обстріляли з тяжкої артилерії Нікополь та Марганецьку громаду, в результаті зруйновано три приватні будинки. Про це повідомив очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

"Понівечене промислове підприємство, три приватні будинки, декілька господарських споруд, газогін, авто - такі наслідки обстрілів району", - зазначив Лукашук.

Він розповів, що ворог атакував населені пункти з з важкої артилерії і атакували з безпілотників. Протягом дня було зафіксовано чотири обстріли.

"Попереду ще багато викликів і випробувань, але українці ніколи не поступаються свободою та гідністю. Тримаються наші славетні Сили оборони, тримається і Україна. Звитяжна боротьба триває", - наголосив керівник облради.

Нагадаємо, що самі собі печуть хліб, заводять господарство, щоб вижити, та висаджують молоді деревця. Неймовірно, але в селі за два кілометри від кордону залишається жити приблизно третина місцевих жителів

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, у районі міста Тель-Авів в Ізраїлі пролунали сирени попередження про ракетні обстріли. Після цього в місті пролунали гучні вибухи.

Головне