Росіяни вночі вдарили ракетою по Павлограду

Росіяни вночі вдарили ракетою по Павлограду

Російські окупаційні війська здійснили ракетний напад на місто Павлоград Дніпропетровської області. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у своєму Телеграм-каналі.

За інформацією Лисака, внаслідок удару було пошкоджено місцеве підприємство, на території якого виникла пожежа. Рятувальникам вдалося оперативно локалізувати займання. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих серед місцевого населення.

Крім того, російські війська атакували Нікополь, застосувавши важку артилерію. І в цьому випадку повідомлень про постраждалих не надходило.

Варто зазначити, що протягом ночі українські сили протиповітряної оборони успішно знищили 56 ворожих дронів-камікадзе "Шахед" та дві ракети, якими російська армія намагалася атакувати різні регіони України.

Нагадаємо, росія планує масштабне розширення контрактної армії. Про це повідомив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО України Андрій Коваленко, посилаючись на оцінки експертів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на фронті російська окупаційна армія втратила десятки одиниць своєї техніки, а також понад 1100 військових. З початку повномасштабного вторгнення армія рф втратила 661 630 осіб. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Головне