Росіяни вночі обстріляли Херсонщину - одна загибла і троє поранених, - МВА

Росіяни вночі обстріляли Херсонщину - одна загибла і троє поранених, - МВА

Армія рф здійснила черговий обстріл Центрального району Херсона. Ворожий удар стався близько опівночі, снаряди летіли з поки що окупованого лівобережжя Херсонщини, повідомив керівник місцевої міської військової адміністрації Роман Мрочко.

В результаті обстрілу зайнялась одна з осель багатоквартирного будинку. 

"Там загинула 85- річна жінка. Інша постраждала з опіками доправлена до лікарні", - розповів він.

Відомо також про ще двох поранених - 68-річного чоловіка та 36-річну жінку. Обох постраждалих доправили до лікувальних закладів. 

В цілому за минулу добу, 29 жовтня, російські військові 95 разів відкривали вогонь по Херсонщині. По області ворог гатив з танків, артилерії, мінометів, РСЗВ, а також застосовував авіацію та дрони. На мирні міста, селища та села Херсонщини окупанти скинули більш як 40 крилатих авіаційних бомб (КАБ). 

"російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; приміщення медичного закладу та територію навчального закладу у Бериславському районі; соціальний центр у Херсоні", - йдеться у повідомленні. 

Окрім жінки у Херсоні внаслідок російської агресії загинув також 46-річний житель Новобериславу. 

Нагадаємо, у 23 населених пунктах Херсонщини, де оголошена примусова евакуація, досі залишаються 637 дітей. З вказаної частини області 27 жовтня було вивезено З2 дитини та їхні родини, 28 числа — дев'ятеро дорослих і чотирьох дітей. В цілому від 4 жовтня евакуювали 147 дітей.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Дніпропетровській області у ніч проти понеділка, 30 жовтня, уламки збитих російських ракет впали на житловий район та пошкодили будинки і автівки.

 

Головне