Росіяни вдарили по Запоріжжю 460 разів за добу – двоє поранених

Росіяни вдарили по Запоріжжю 460 разів за добу – двоє поранених

Запорізька область зазнала 460 ударів за добу 2 серпня. Ворог завдав ударів по 11 населених пунктах регіону, застосовуючи різноманітні види озброєння, повідомив керівник місцевої ОВА Іван Федоров.

Інтенсивних атак зазнало Гуляйполе, яке потрапило під удари безпілотників, реактивних систем залпового вогню та артилерії. Також значних обстрілів зазнали Новоандріївка, Роботине та Мала Токмачка.

Окупанти двічі завдали авіаударів по Павлівці. Крім того, 243 безпілотники різних модифікацій атакували сім населених пунктів області. Зафіксовано 14 обстрілів з РСЗВ та 201 артилерійський обстріл.

Внаслідок атак у Василівському районі поранено двох мирних жителів: 59-річного чоловіка та 57-річну жінку. Надійшло дев'ять повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Нагадаємо, військовослужбовці армії рф у ніч з 2 на 3 серпня застосували комбіновану тактику, запустивши по українській території чотири ракети та 29 дронів-камікадзе. Засоби повітряного нападу ворога українські захисники неба нищили у небі на дев'ятьма областями, серед яких - Київська, Житомирська, Одеська та Полтавська. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, цієї ночі атаки російських ударних безпілотників зазнала Вінницька область. В місцевій ОВА заявили, що внаслідок повітряного нападу було пошкоджено об'єкт інфраструктури.

Головне