Росіяни мінують критичну інфраструктуру на лівому березі Херсонщини

Росіяни мінують критичну інфраструктуру на лівому березі Херсонщини

На окупованій Херсонщині росіяни мінують критичну інфраструктуру. Про це повідомляє головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними ГУР, на тимчасово окупованій території окупанти закопують вибухівку поблизу стаціонарних газорегулювальних пунктів, електричних підстанцій та обʼєктів критичної інфраструктури.

Імовірно, росіяни роблять це, щоб знищити інфраструктуру в разі відступу.

Нагадаємо, війська рф за добу випустили по Херсонщині 558 снарядів із різного озброєння, шестеро людей зазнали поранень.

"За минулу добу противник здійснив 84 обстріли, випустивши 558 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА, ЗУ-23-2 та авіації. По місту Херсон ворог випустив 27 снарядів", - зазначив Прокудін.

За словами очільника ОВА, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, медичний заклад у Херсоні, підприємство харчової промисловості у Херсонському районі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, минулої доби, 6 листопада, загальні бойові втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 890 загарбників. Наші оборонці за учорашній день також знищили п'ять танки, 16 бойових броньованих машин, 21 артилерійську систему, два РСЗВ та три дрони.

Таким чином від початку повномасштабної війни рф в Україні окупаційне військо втратило майже 306,9 тис. військовослужбовців.

 

Головне